Aloë vera-kweker biedt oplossing voor droge handen

06-04-2020    10:37   |    Goedemorgen

De Naaldwijkse Aloë vera-teler lanceert nieuw merk Dr. Green en biedt nu losse Aloë vera bladeren aan naast het potplantassortiment. “Sinds de coronacrisis zijn de bestellingen teruggelopen dus tijd om creatief te zijn en een nieuw product te lanceren. “Aldus Freek Wesstein, directeur van Dr. Green.

De Aloë vera staat bekend om zijn geneeskrachtige werking. De gel van het blad wordt bijna in elk beautyproduct gebruikt. Met het aanbieden van verse Aloë vera bladeren kan iedereen de gel zelf oogsten. Een 100% puur en natuurlijk product voor de huid. Naast de hydraterende werking voor droge handen is de gel ook zeer geschikt voor andere huidverzorging. Het kan helpen bij het verminderen van huidproblemen en klachten zoals jeuk. Op www.drgreen.nl zijn alle toepassingen, recepten en korte instructiefilmpjes te vinden.

De bladeren worden vers geoogst en vanuit de kwekerij per brievenbuspost verzonden. Het oogsten en gebruiken van de gel is eenvoudig. De losse bladeren zijn minimaal vier weken houdbaar in de koelkast.

“Natuurlijk zijn ook de Aloë vera planten te koop via de webshop. Met deze makkelijke plant heeft de consument een oneindige bron van Aloë Vera gel in huis” zegt Wesstein.

De losse Aloë vera bladeren zijn nu verkrijgbaar via www.drgreen.nl. Op social media geeft de kweker tips over het gebruik van de gel.

(Foto: Thierry Schut)


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws