Abonnement op mondkapjes?

Abonnement op mondkapjes?

CoolSafety heeft een abonnement op mondmaskers in het leven geroepen, zodat niemand meer misgrijpt tijdens schaarste in een mogelijke tweede corona golf.

Mondmaskers worden steeds normaler in het straatbeeld. Een absolute must voor mensen die regelmatig met het openbaar vervoer moeten reizen. Maar het zorgen dat je werknemers altijd voorzien zijn van mondmaskers kan nog een flinke kopzorg zijn. Om deze stress en kopzorgen weg te nemen heeft CoolSafety iets handigs bedacht: een mondmasker-abonnement!

"Nu hoor ik je denken, een abonnement op gecertificeerde mondmaskers hoe moet ik dat voor me zien? Maar eigenlijk is het principe heel simpel. Je maakt afspraken over hoeveel mondmaskers je nodig hebt, en wanneer je deze nodig hebt. Hierdoor krijg je de afgesproken hoeveelheid maskers, voor een afgesproken prijs op afgesproken intervallen. Hoef jij je dus geen zorgen meer te maken en kun je in alle rust verder met je normale werkzaamheden!", aldus de initiatiefnemers.

"Een jaar geleden was een abonnement op mondmaskers niet voor te stellen, maar in de tijd van 'het nieuwe normaal' voor velen een handige uitkomst. Naast de afname van mondmaskers zijn er nog veel andere zaken te personaliseren. Liever in een groot pakket op kantoor geleverd? Geen enkel probleem! Of toch liever individuele bestellingen bij collega's laten leveren? Ook geen enkel probleem! Een doos handgel of een aantal afscheidingswanden bij je eerste levering erbij? Ook allemaal mogelijk en daarnaast is het ook nog maandelijks opzegbaar. Ontzettend veel mogelijkheden dus om verantwoord weer aan de slag te gaan op kantoor."

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v