2nd Food winnaar op HortiHeroes Festival

12-04-2019    09:54   |    Goedemorgen

Gisteren vond het HortiHeroes Festival plaats in de Schiecentrale in Rotterdam. Het concept 2nd Food won de pitches van de HortiHeroes Academy Class of 2019.

Op het Hero Stage hielden diverse sprekers inspirerende talks over onder andere voedselverspilling tegengaan, blockchain, cannabis, trends en nieuwe businessmodellen voor de Food & Flower industry. Het HortiHeroes Festival had een line up met Tony Chocolonely, Microsoft, Startup Pats Indoor Drones en Rotterdam Food Cluster. 

Een spetterende afsluiting van het HeroFestival vond plaats met veelbelovende pitches van HortiHeroes Academy Class of 2019. En de absolute winnaar is 2ndFood! Nieuwe oplossingen met afgekeurd groente en fruit, zoals likeuren, sauzen en specerijen. De andere concepten van dit jaar: Rising Farms, kleine kassen naast verzorgingstehuizen in het Westland. Sead, het samenwerkingsplatform in de tuinbouwsector voor co-creatie en open innovatie. Fork2farm, een app die je meer plezier geeft bij het bereiden van vers voedsel. Baby Fresh, verspaketten thuisbezorgd speciaal voor baby’s.

Bekijk hier de video van de onthulling van de winnaar terug en hier een video met een impressie van het hele festival.

Foto's: Daniel Verkijk

 


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws