Decorum introduceert drie nieuwe Caladiumsoorten

Decorum introduceert drie nieuwe Caladiumsoorten

Vreugdenhil Bulbs & Plants heeft niet één maar drie Caladium noviteiten beschikbaar. Van donkerrode, glanzende bladeren naar een wit contrast met groene randen tot een vuurrode kleur tegen brons aan... Deze verschillende Braziliaanse schoonheden zijn vanaf heden al verkrijgbaar, laat Decorum weten.

Scarlet Flame
De Caladium 'Scarlet Flame' heeft glanzende, donkerrode bladeren met een groene rand wat extra contrast geeft. Deze exclusieve Caladium variëteit heeft een mooie opbouw op de pot en blijft vol en compact. Van week 25- 34 is 'Scarlet Flame' op een 12 cm pot leverbaar.

Snow Flurry
De Caladium 'Snow Flurry' is een witte sierbladige introductie met een zuiver witte kleuring en nerven. De donkergroene achtergrond contrasteert prachtig met de witte aders en vlekken. Deze sterke en volle plant  past perfect in iedere urban jungle. Van week 20-32 is 'Snow Flurry' op een 17 cm pot leverbaar.

Burning Heart
'Burning Heart' is een bronzen sierbladvariëteit met roze/oranje vlekken/stippen. Hiermee vertegenwoordigt deze noviteit een geheel nieuwe kleur binnen de Caladiums. Van week 25-37 is 'Burning Heart' op een 17 cm pot leverbaar.

''Voordat we een variëteit op de markt brengen, testen we deze uitvoerig'', aldus Jochem Vreugdenhil van Vreugdenhil Bulbs & Plants. De noviteiten zullen onder andere verkrijgbaar zijn in de Decorum webshop.

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v