Blooming Innovations lanceert eigen Delphiniums

Blooming Innovations lanceert eigen Delphiniums

Na een uitgebreid testproces introduceert Blooming Innovations vier nieuwe, zelf veredelde rassen Delphinium. De unieke kleuren én sterke eigenschappen van de rassen maken dat ze glansrijk zijn geslaagd voor alle testen.

Zoals de naam doet vermoeden, is Blooming Innovations continu op zoek naar waardevolle toevoegingen aan het assortiment van Hydrangea, Delphinium en Limonium. Afgelopen periode zijn verschillende nieuwe rassen Delphinium veredeld en getest op een groot aantal aspecten. Hieruit zijn vier nieuwe variëteiten naar voren gekomen die niet alleen qua kleur een interessante toevoeging aan het assortiment van Blooming Innovations zijn, maar die ook aan de hoge kwaliteitseisen van de kweker voldoen.
 
Sterke eigenschappen  
De nieuwe rassen Snow White, Purple Heart, Navy Blue en Magenta Mojo hebben unieke, sprekende kleuren. Vooral laatstgenoemde komt op een wel heel gunstig moment beschikbaar: Magenta is door kleurinstituut Pantone namelijk verkozen tot trendkleur van het jaar 2023. Naast dat de nieuwe soorten lange stelen met grote bloemen in unieke kleuren hebben, beschikken ze ook over enorm sterke eigenschappen. Zo doen ze het erg goed op transport en staan ze lang op de vaas.
 
Blooming Innovations is gevestigd in Kenia en is gespecialiseerd in de teelt van de bijzondere bloemen Hydrangea, Delphinium, Limonium Altaica, Limonium Sinensis en Limonium Sinuatum (Statice). Ze streeft ernaar de mooiste, meeste bijzondere én beste bloemen te leveren. Dit alles gebeurt met de overtuiging dat ook de omgeving van het bedrijf moet meeprofiteren, waardoor er veel aandacht aan mens én milieu wordt besteed. Dankzij de strategische ligging vlakbij de luchthaven van Nairobi, is Blooming Innovations in staat om jaarrond, bloemen van uitzonderlijke kwaliteit te leveren over de hele wereld.

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v