Sweet Kisses schenkt planten aan ouderen

Sweet Kisses schenkt planten aan ouderen

Afgelopen week was het Wereld Knuffeldag en laten we eerlijk zijn, wie houdt er nu niet van knuffels? Ze zijn hartverwarmend, verbindend en brengen vreugde in het leven. Als symbolisch gebaar ter gelegenheid van Knuffeldag heeft Sweet Kisses 1000 planten gedoneerd aan ouderen die in een woonzorgcentrum van Pieter van Foreest wonen of thuiszorg ontvangen.

Het is inmiddels een mooie traditie: als een manier om iets positiefs bij te dragen aan de maatschappij doneert telersvereniging Sweet Kisses jaarlijks planten. Het brengt hoop en vrolijkheid in de woonkamers van de mensen thuis en de woonzorgcentra tijdens de donkere wintermaanden. Dankzij Dobbe Transport kwamen de planten op de juiste locatie terecht.

Mike Broch (SV.CO) en Gertjan Sosef (Ammerlaan-Sosef) waren aanwezig om de planten aan de bewoners te overhandigen: “We werden enthousiast onthaald door de bewoners. Het is hartverwarmend om te zien hoe dit kleine gebaar, het schenken van onze Primula’s, zoveel blijdschap brengt. En de lieve oudere mensen kunnen het weten; het gaat om de kleine dingen in het leven. Als coöperatie vinden we het bijzonder waardevol om in deze wintermaanden wat extra aandacht en kleur te brengen.” Bij Pieter van Foreest werd de actie met open armen ontvangen. Zowel de cliënten die wonen in een van de Westlandse woonzorgcentra, als de cliënten die thuiszorg ontvangen of bij een ontmoetingscentrum komen waren ontzettend blij met dit hartverwarmende gebaar. “Wat een leuk begin van het nieuwe jaar! Ik word enorm blij van al die vrolijke kleurtjes, zeker in deze tijd van het jaar. Bedankt Sweet Kisses!”, aldus de verraste cliënten.

Telersvereniging Sweet Kisses is een samenwerking tussen veredelaar Schoneveld Breeding en de zes kwekers SV.CO, Gevers Planten, Ammerlaan-Sosef, Loos Plants, Berkhout Plants en Gebr. Grootscholten. Gezamenlijk wordt er gewerkt aan kwaliteit, product- en conceptontwikkeling van de Primula obconica’s. Pieter van Foreest biedt een breed pakket aan services en diensten voor ouderen op het gebied van wonen, zorg, behandeling en welzijn in de regio Delft, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp en Westland.

 

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v