Studenten Lentiz aan de slag voor Anthurium Info

Studenten Lentiz aan de slag voor Anthurium Info

In samenwerking met Lentiz heeft Anthurium Info lesmateriaal ontwikkeld om studenten van jongs af aan te inspireren en informeren over anthuriums. Want jong geleerd, is oud gedaan.

In maart 2023 heeft het promotiecollectief Anthurium Info in samenwerking met onderwijsgroep Lentiz een schoolproject georganiseerd voor de opleiding ‘Bloem & Design’. Het project omvatte een gastles over marketing, een bezoek aan een anthurium kwekerij en een opdracht. Leerlingen van mbo Westland en Oostland namen deel aan het project.
 
Bloem & Design is een brede mbo-opleiding op het gebied van bloemsierkunst, vormgeving en design. Gedurende de opleiding leren leerlingen prachtige arrangementen maken en vormgeven, producten verkopen en presenteren. De leerlingen kregen de opdracht om een arrangement te creëren met anthurium snijbloemen. Vervolgens moesten zij een promotiecampagne voor social media ontwikkelen. De arrangementen en bijbehorende campagnes werden gepresenteerd aan de opdrachtgever, aldus Anthurium Info, en de docenten van de opleiding ‘Bloem & Design’.
 
De leerlingen werden niet alleen beoordeeld op hun bloemschikvaardigheden, maar ook op hun communicatie- en presentatievaardigheden. Het schoolproject leverde mooie resultaten op, voor zowel Anthurium Info als Lentiz. Bekijk hier de resultaten.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meest gelezen