Online: 'telen met minder gas' met STAP-subsidie

Online: 'telen met minder gas' met STAP-subsidie

In deze tijd van onzekerheid, hoge energieprijzen, een krappe arbeidsmarkt en inflatie is het zeker in de glastuinbouwsector niet makkelijk. Als ondernemer en teler moet je snel kunnen schakelen binnen je bedrijf om de bedrijfsvoering gezond te houden. Heb je al nagedacht over hoe je jouw medewerkers bewust maakt van de gevolgen van deze energiecrisis en welke invloed het heeft op jullie bedrijfsvoering? Welke bedreigingen er zijn, of welke kansen je juist nu kunt pakken als organisatie?

In de nieuwe online module Verandermanagement glastuinbouw - telen met minder gas leer je in slechts vijf bijeenkomsten hoe je succesvolle verandertrajecten als gevolg van de energiecrisis opzet én uitvoert. Let op: het gaat hierbij om bedrijfsprocessen en niet om teeltstrategie. De leeropbrengsten zijn direct toepasbaar in je eigen bedrijf.

Dinsdag 29 november a.s. start online de eerste groep enthousiaste deelnemers. Er zijn nog plaatsen beschikbaar, zo laat Inholland Academy weten. Handig om te weten: schrijf je nu in én vraag op 1 november a.s. tot € 1.000 euro STAP-budget aan. Zo kun je de module vrijwel kosteloos volgen. Nieuwsgierig? Bekijk hier het programma.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v