Bestel poster Inholland

Bestel poster Inholland

Team Tuinbouw en Agribusiness van Inholland heeft een poster gemaakt in het kader van de Open Dagen. Wil jij een gratis poster ontvangen om te helpen de Open Dagen onder de aandacht te brengen? Vraag dan jouw eigen poster aan.

Inholland kwam op het idee om een poster te maken nadat bQurius om flyers vroeg om uit te delen onder scholieren, geeft opleidingsadviseur Martijn Haas aan. "Voor een sterke tuinbouwsector hebben we in de toekomst veel professionals nodig. Bij de opleiding Tuinbouw & Agribusiness werken we graag met de bedrijven samen aan het onderwijs van de toekomst. Om scholieren kennis te laten maken met onze mooie opleiding hebben wij deze flitsende poster gemaakt met al onze Open Dagen."

Voor de beelden op de poster werden foto's gemaakt van échte studenten en op locatie bij Beekenkamp Plants. Bij Schenkeveld Tomaten heeft de poster inmiddels een mooi plekje gekregen in de kantine, zo is te zien op de foto bij dit bericht. Volgens Haas is de poster een goed voorbeeld van hoe onderwijs en bedrijfsleven elkaar steeds beter weten te vinden en beter gaan samenwerken. "De poster is opvraagbaar bij ons en wij sturen hem dan naar telers die veel jongeren op het bedrijf hebben werken." Een poster aanvragen kan via martijn.haas@inholland.nl. Je kunt je via deze link ook direct aanmelden voor de Open Dagen.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v