'Samen gamechangers zijn'

'Samen gamechangers zijn'

Elk jaar zijn de helden van het HortiHeroes Intrapreneurship Programma het middelpunt van het HeroFestival. Na 3 maanden van training, ontwikkeling en validatie betraden zij vorige week het podium om hun startups te pitchen.

De jury, bestaande uit Digna van Zanten, Raymond Meeuwsen, Deepu Singh en Maurice Damen wees Grow Your Future als winnaar van de vier pitches aan. Hun doel? "Talent aantrekken en zorgen dat ze de sector nooit meer willen verlaten". Zij willen de innovatiekracht en enorme potentie van de Food & Flower industrie laten zien aan studenten en hen verbinden met de mooie organisaties die zich bij ons aansluiten.

De initiatiefnemers van Grow Your Future, Sanne Vrijland (Lely), Joery van Leest (Royal Flora Holland) & Mike Kuipers (Anexo) gingen naar huis met een cheque van €10.000,- om in hun startup te investeren.

Waarom Game Changing een must is
Tijdens de laatste bomvolle sessie van dit HeroFestival betraden directeur Puck van Holsteijn, founder van H20 Dirk Tuip, Programma Manager HortiHeroes Raffi Balder en co-founder van verpakkingsvrije supermarkt Pieter Pot Jouri Schoemaker het podium. Met het publiek deelden zij waarom game changing in de Food & Flower industry een must is!

Van Holsteijn: "Als Food & Flower industry mogen we die deuren best wat meer open zetten. Laten we open staan voor creatieve en innovatieve oplossingen. We zijn vijf jaar geleden gestart om innovatie aan te jagen. Om talent aan te trekken, te verbinden en ontwikkelen. We hebben meer dan 100 talenten opgeleid en zijn met meer dan 70 startups uit binnenland en buitenland in contact. Laten we met elkaar die gamechangers zijn!"

Bron: Goedemorgen

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v