RFH helpt bij verbeteren betrouwbaarheid foto's

RFH helpt bij verbeteren betrouwbaarheid foto's

Juiste productfoto's en -informatie zijn essentieel voor inkopers. Zij vertrouwen erop dat zij kopen wat zij op de foto's zien en in de informatie lezen. Als jouw foto's en informatie betrouwbaar zijn, verbetert dat jouw verkooppositie. En heb je een tevreden koper, aldus Royal FloraHolland. De veiling helpt graag mee.

"U bent als aanvoerder verantwoordelijk voor het aanleveren van juiste productfoto's en -informatie. Uit onderzoek blijkt dat een inkoper bij een afwijking in productinformatie en -foto's regelmatig afziet van herhaalaankopen. En dat is zonde. Royal FloraHolland biedt u ondersteuning bij het verbeteren van de betrouwbaarheid van foto's en informatie van uw product(en). Zodat de inkoopbeleving van inkopers nóg beter wordt."

Quality index
Aan de Royal FloraHolland Quality Index kunnen kopers zien of kwekers aan A-, B- of C-score hebben. Op dit moment wordt ongeveer 70% van de klokpartijen aangevoerd door kwekers met een A-score. Van kwekers met een A-score kunnen kopers verwachten dat hun aanvoerinformatie en -foto's zeer betrouwbaar zijn. Kwekers met een C-score hebben nog fors minder waarheidsgetrouwe productinformatie in hun aanvoerinformatie en / of -foto's. "U kunt uw persoonlijke Quality Index score inzien in uw Mijn RFH-omgeving."

Per 1 januari 2023 introduceert RFH nieuwe acties voor het verbeteren van de betrouwbaarheid van productinformatie, gekoppeld aan de QI-score van een kweker. "Hoe dat er precies uit komt te zien, daarover zijn we momenteel met aanvoerders en inkopers in gesprek. Om uw score in de index te verbeteren bieden we hulp en ondersteuning aan. Daar kunt u nu gebruik van maken. We helpen u hier graag bij."

Lees hier meer

Bron: Royal FloraHolland

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v