Raymond van den Berg versterkt Gearbox

Raymond van den Berg versterkt Gearbox

Raymond van den Berg gaat na zijn eerdere vertrek bij Nitea IT Solutions aan de slag bij Gearbox als Business Development Strateeg en Customer Succes lead, zo laat hij op LinkedIn weten.

"Na een periode van loslaten, reflectie, ontspanning en maximaal genieten van zijn gezin kan ik met trots vertellen dat ik morgen aan een fantastische nieuwe uitdaging bij een geweldig bedrijf mag beginnen. Na mijn aangekondigde vertrek ben ik enorm verrast door het aantal uitnodigingen om kennis te maken. Hier ben ik enorm dankbaar voor en wat ik heb genoten van deze gesprekken met mooie mensen van prachtige bedrijven. Een heerlijke ervaring om na vele jaren zonder stempel een gesprek aan te gaan."

Van den Berg geeft aan dat hij vooral zijn gevoel heeft gevolgd. "Volg je gevoel was het advies dat ik kreeg van diverse mensen die dichtbij mij staan. Best cliché, natuurlijk. Maar wat zegt je gevoel dan? Ga je voor de functie? Ga je weer voor een directierol? Ga je voor het bedrijf en de cultuur? Ga je voor de producten/diensten? Maar wat weet je nu echt van een bedrijf na een aantal gesprekken? Ja je gevoel, misschien is het wel cliché, maar die is heel belangrijk en die ga ik volgen."

Na enkele geweldige open en leuke gesprekken met o.a. Erik, Simone, Johan, Harm, Martijn, Mike en Lisette zei zijn gevoel dat hij een ‘Gearboxer’ wilde worden, zo laat Van den Berg op LinkedIn weten. "Wat een prachtig bedrijf met geweldige plannen, innovatieve en toekomstgerichte producten en diensten. De ambitie, het enthousiasme en de gedrevenheid spat ervan af.
Samen zijn we aan de slag gegaan om te komen tot een rol waarin ik mijn ervaring van de afgelopen jaren kwijt kan op het snijvlak van commercie, operatie en management. Ik heb er zin in om in mijn rol als Business Development Strateeg en Customer Succes lead met het gehele team verder te bouwen aan het succes van Gearbox en de Glastuinbouw en AGF sector nog slimmer te maken."

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Paprika Horti Newsradio. Luister terug!

Paprika Horti Newsradio
Luister mee!

Paprika Horti Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v