Gezocht: programmamanager SIGN!

Gezocht: programmamanager SIGN!

Stichting Innovatie Glastuinbouw (SIGN) is een initiatief van Glastuinbouw Nederland en werkt samen met het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) aan tuinbouwoplossingen voor maatschappelijke opgaven, zoals middels het innovatieprogramma Circulaire Tuinbouw 2020-2025. Vaak gaat het om vroege-fase innovaties waar individuele partijen moeilijk in kunnen investeren. SIGN organiseert pilots om de innovaties in de praktijk te toetsen en werkt met marktpartijen samen aan de opschaling daarvan.

Als programmamanager ga je namens het ministerie van LNV in Den Haag aan de slag met de grote uitdagingen waar de Nederlandse glastuinbouw voor staat. Je zorgt voor vernieuwende perspectieven en grensverleggende, duurzame innovaties.

In jouw rol ben je samen met de andere programmamanager van SIGN (vanuit Glastuinbouw Nederland) verantwoordelijk voor het realiseren van dit programma. Daartoe word je vier dagen per week vanuit LNV gedetacheerd bij SIGN (uitgaande van een werkweek van vijf dagen). De vijfde dag werk je voor LNV. Je werk bestaat voor een groot deel uit het mobiliseren en motiveren van tuinbouwondernemers, overheden en onderwijs- en onderzoeksinstellingen.

Iets voor jou? Lees hier meer.

Bron: Glastuinbouw Nederland

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v