Nieuwe look Plant Select

Nieuwe look Plant Select

Sinds 1991 is het logo het symbool van Plant Select. "Maar net zoals de natuur evolueert, is het ook voor ons tijd om verandering te omarmen. Een verandering die nieuw leven in ons bedrijf blaast en ons richting onze toekomstige doelen stuwt", aldus het bedrijf.

Daarom is bewust gekozen voor een nieuw logo en een nieuwe bedrijfsidentiteit. "Ons nieuwe logo is niet zomaar een verandering. Het is zorgvuldig ontworpen om onze essentie te belichamen. Het omvat al onze activiteiten door te verwijzen naar Jonge Planten, Exportplanten en R&D via ons in-vitro laboratorium. De "P" symboliseert een microscoop maar ook een plant, terwijl de "S" eronder de wortels vertegenwoordigt. Het symboliseert niet alleen onze wetenschappelijke kennis en expertise, maar ook de verbinding van wetenschap met de fysieke plant, de wortels van zowel planten als het familiebedrijf."

Bij Plant Select wordt voortdurend gestreefd naar innovatie en verbetering. "We zijn selectief in onze richting en keuzes en willen onderscheidend zijn. Deze ethos wordt weerspiegeld in onze lijnen. Momenteel bieden we binnen Plant Select drie "Select"-lijnen aan: Bamboo Select, Hydrangea Select en Ilex Select. Ons Bamboo Select-logo vertegenwoordigt onze bamboes die in-vitro worden geproduceerd, wat zorgt voor sterke, frisse en weelderige bamboes. Hydrangea en Ilex Select staan voor onze exclusieve eigen variëteiten die beschikbaar zijn via ons of onze partner kwekers. Naast ons nieuwe logo is ook de uitstraling van onze labels opnieuw gestyled door StudioBlauw. Stijlvolle labels, gemakkelijk herkenbaar aan de "Select"-zegels, staan voor onze toewijding aan kwaliteit en exclusiviteit."

Met het nieuwe logo en de nieuwe bedrijfsidentiteit stapt Plant Select vol vertrouwen de toekomst in. "We zijn klaar om nieuwe uitdagingen aan te gaan, nieuwe markten te betreden en nieuwe hoogten te bereiken. Samen smeden we een groenere en duurzame toekomst. Wij creëren planten voor jouw toekomst."

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v