AltaNova Sales per 1 juli verder als twee bedrijven

AltaNova Sales per 1 juli verder als twee bedrijven

Per 1 juli zal AltaNova Sales zich opsplitsen in twee aparte bedrijven: HD Plants en AltaNova. Na een overgangsperiode met de nodige voorbereidingen, zijn beide bedrijven klaar voor hun individuele toekomst.

Na de aankondiging van de splitsing in september 2023, is het nu zover: per 1 juli zal AltaNova Sales worden opgedeeld in twee losse bedrijven, namelijk HD Plants en AltaNova. Het samenwerkingsverband dat sinds 2017 bestond, heeft beide bedrijven veel bekendheid en groei gebracht. In goed overleg met elkaar is besloten dat beide bedrijven individueel verder gaan, omdat dit beter aansluit bij de ambities.

HD Plants
Anton en Geert-Jan Hoogendoorn blijven zich op hun kwekerij aan de Weteringsweg in Luttelgeest focussen op een breed assortiment aan kleurrijke seizoensproducten. Deze zullen zij op de markt brengen onder de nieuwe bedrijfsnaam HD Plants, uiteraard met bijpassende nieuwe huisstijl en verpakking.

AltaNova
Gebr. Hoogendoorn, onder leiding van Harm en Reinier Hoogendoorn, blijft opereren onder de naam en herkenbare uitstraling van AltaNova. Op hun kwekerijen in Moerkapelle, Luttelgeest (Bloemenweg), Zevenhuizen en Bleiswijk telen zij een breed assortiment in zowel vaste tuinplanten als seizoensproducten. Ook hebben zij een kwekerij in Portugal, die een belangrijke rol speelt in de verdere expansie van het bedrijf.

Veranderingen
Nu deze belangrijke verandering aanstaande is, is het belangrijk dat de klanten van AltaNova Sales de nieuwe veilingnummers van beide bedrijven per 1 juli toepassen. De huidige Floriday koppelingen dienen gewijzigd te worden om het aanbod en orderproces van de producten van beide bedrijven goed te kunnen vervolgen. HD Plants is per 1 juli actief onder het nieuwe nummer 26017 en AltaNova onder het nieuwe nummer 24044. Klanten en relaties zullen hier uiteraard ook een mail over ontvangen.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v