Air So Pure stelt accountmanager aan

Air So Pure stelt accountmanager aan

Air So Pure, het merk voor bewezen sterk luchtzuiverende planten van uitstekende kwaliteit, breidt het team per 1 februari 2024 uit met de nieuwe functie van Accountmanager.

"In de laatste jaren zien we de behoefte van de leden groeien om, naast branding en marketingcommunicatie, het uitgebreide assortiment op een centrale wijze onder de aandacht te brengen bij onze handelspartners en eindklanten. Inmiddels bestaat het Air So Pure-assortiment uit meer dan 170 unieke producten van 14 trotse leden. De uit Sassenheim afkomstige Arno Sanders gaat als accountmanager de samenwerking in de keten en daarmee de marktpositie van Air So Pure nog verder verstevigen. Door nauwe samenwerking met onze handelspartners en eindklanten kunnen we de Europese consument nog beter informeren en inspireren om hun eigen World of Wellbeing te creëren met de luchtzuiverende groenmakers van Air So Pure."

Arno Sanders heeft ruime, internationale ervaring op het gebied van accountmanagement in de sierteeltketen, zowel in de traditionele ketens als in de e-commerce. Met deze ondernemende en nieuwsgierige bouwer breidt Air So Pure haar team naast brandmanager Ronald van Schie en communicatiespecialist Janine de Zeeuw verder uit. “Ik ben zeer blij om te mogen bijdragen in het verder opbouwen van de samenwerking met de ketenpartners en het merk Air So Pure. Ik zie nog een enorme potentie. Door mijn werkervaring ben ik bekend met de sector en coöperatieve structuur. Ik wil graag met onze leden en hun verkopers de commerciële spil zijn richting hun relaties in binnen- en buitenland. Ik kijk er naar uit om snel kennis te maken", aldus Arno Sanders.

Air So Pure is van 23-25 januari vertegenwoordigd op IPM Essen in het Discovery Center. Tijdens de Trade Fair in Rijswijk op 13 en 14 maart zijn er geschikte momenten om met Arno Sanders kennis te maken.

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v