Winnaar Sjaak van Schie: 'Onszelf blijven verbeteren'

Winnaar Sjaak van Schie: 'Onszelf blijven verbeteren'

Op 23 januari tijdens de uitreiking van de International Grower Of The Year (IGOTY) Awards won Sjaak van Schie B.V. de award voor beste kweker in de categorie Young plants. Fidélio Alegria, algemeen directeur bij Sjaak van Schie B.V. is erg trots op de winst.

Deze Oscarwaardige onderscheiding gaat naar de beste kweker in de volgende categorieën: Finished Plants and Trees, Young Plants en Cut Flowers and Bulbs en Sustainability. The International Association of Horticultural Producers (AIPH) reikt de prijs ieder jaar uit. De uitreiking vond plaats in het Congress Center in Essen.

Fidélio Alegria, algemeen directeur bij Sjaak van Schie B.V.: “We waren positief verrast door de nominatie als finalist. Deze nominatie is opnieuw een erkenning voor het geweldige werk van het team en de strategie die het bedrijf volgt. De winst van deze award is als een kers op de taart. Bedankt voor deze eervolle erkenning als een van de beste telers ter wereld en grote dank aan de inzet van ons team. Zonder de inzet van onze collega’s was dit niet mogelijk geweest."

‘We streven ernaar onszelf elke dag te verbeteren’
Het winnen van deze award betekent veel voor het bedrijf: "Als hortensiaspecialisten streven we er elke dag naar om onszelf te verbeteren. Dit is alleen mogelijk door intensieve samenwerking met
onze klanten en partners. Het winnen van deze award is een beloning voor ons werk en zal ons helpen om onze strategie verder te ontwikkelen. Niet alleen als veredelingsbedrijf of kweker, maar
ook als referentie voor de beste resultaten op het gebied van duurzaamheid en als ESG (Environmental, Social and Governance) bedrijf."

Met bedrijven in Nederland en Portugal behoort Sjaak van Schie B.V. tot de grotere kwekers van Hydrangea's. In Nederland worden stek, halfwas en bloeiende kamer- en tuinplanten afgeteeld. De locatie in Portugal produceert deels eindproducten en deels halfwasproducten voor verdere afkweek in Europa. Het bedrijf teelt volgens de MPS-richtlijnen voor milieuvriendelijk telen.

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v