Roobos sluit zich aan bij Floral Trade Group

Roobos sluit zich aan bij Floral Trade Group

Bloemen- en plantengroothandel Roobos heeft zich per 3 maart 2023 aangesloten bij Floral Trade Group. De samenwerking met het exportbedrijf past binnen de ambities van Floral Trade Group. Algemeen directeur Wim van der Plas: "Deze stap past binnen de groeistrategie van FTG. Roobos is een toonaangevende speler in de vakhandel met enthousiaste, competente medewerkers en trouwe klanten. FTG vergroot hiermee zijn fundament binnen de divisie Vakhandel."

Al meer dan 40 jaar belevert Roobos bloemisten door heel Europa. Het zwaartepunt van de activiteiten ligt in Frankrijk en België. Roobos verkoopt een hoogwaardig en breed assortiment aan bloemen, planten, (luxe) woonaccessoires en decoratiematerialen. Zij hebben hun missie ‘Het mogelijk maken om het beste assortiment op elk gewenst moment en op de meest eenvoudige manier te kunnen bestellen’ vervolmaakt en aangevuld met een uitstekend serviceapparaat.

Ook Raymon Roodhuijzen, oprichter van Roobos, is blij met de nieuwe koers: "We hebben gekozen voor Floral Trade Group, omdat de familiewaarden passen bij dit bedrijf, waar de mens centraal staat. De expertise binnen FTG, onder andere op het gebied van Sourcing, BI en IT, stelt ons in staat onze klanten nog beter te bedienen. Ook biedt Floral Trade Group ons via haar dochterondernemingen de mogelijkheid om een nog uitgebreider assortiment van sierteeltproducten aan de klanten aan te bieden. Hiermee verwachten wij verdere groei bij en met onze klanten mogelijk te maken."

Roobos blijft als zelfstandig bedrijf doordraaien, maar valt nu onder de vlag van Floral Trade Group.

 

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v