Opti-flor opent unieke 'flagship store'

Opti-flor opent unieke 'flagship store'

Tijdens de Orchid Inspiration Days, van woensdag 7 tot en met vrijdag 16 juni a.s. beleeft Opti-flor de grand opening van haar flagship store. In deze unieke beleving stap je volledig in de wereld van het merk Opti-flor en deelt de organisatie haar ambitieuze plannen voor de toekomst.

Tim van Leeuwen, marketing manager bij Opti-flor, licht toe: "Iedere dag bouwen we aan het assortiment van het merk Opti-flor. Elke dag een beetje beter, five-star star kwaliteit en met het breedste en meest creatieve assortiment van Europa."

In haar Experience Center zoomt Opti-flor in op de (lange) houdbaarheid van haar planten, waardoor consumenten langer kunnen genieten van prachtige orchideeën. Deze orchideeën schitteren nog meer in de nieuwe keramieklijnen die ton-sur-ton gepresenteerd staan in de showroom.  En, tijdens deze bijzondere open dagen, presenteert Opti-flor voor het eerst én exclusief haar compleet vernieuwde tuincentrum presentatie. De kleurstelling en het ontwerp van dit modulaire meubel is speciaal afgestemd op de groep orchidee kopende consumenten en met een compleet pakket aan bijpassend POS materiaal (tafelranden en banners) worden tuincentrum ondernemers compleet ontzorgd! Door deze combinatie bouwt Opti-flor, in samenwerking met de tuincentrum ondernemers,  verder aan een beter renderend orchideeën schap.

De openingstijden van Orchid Inspiration Days 2023 zijn:
Woensdag 7 juni t/m vrijdag 9 juni – 08.00 tot 18.00 uur
Maandag 12 juni t/m vrijdag 16 juni – 08.00 tot 18.00 uur

"We willen u dan ook van harte uitnodigen om een inspirerend bezoek te brengen aan ons Experience Center en 'flagship store'.  We zorgen voor heerlijke koffie met lekkers door onze eigen barista en een compleet verzorgde lunch. Plan uw bezoek aan onze flagship ‘store’ via http://www.orchidinspirationdays.com."

 

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meest gelezen