Decorum verwelkomt Janity Flowers als nieuwste lid

Decorum verwelkomt Janity Flowers als nieuwste lid

Janity Flowers is het nieuwste lid van Decorum. Op dinsdag 2 mei heeft Janity Flowers uit Bruchem dan ook de eerste chrysanten geoogst die onder het Decorum merk in de markt worden gezet. Met de diverse soorten troschrysanten is Janity Flowers een perfecte aanvulling op het kwalitatieve en ruime assortiment troschrysanten die al onder Decorum label beschikbaar zijn.

Eigenaar Jarno van Wijk heeft in 2019 Janity Flowers van zijn ouders overgenomen. Jarno: “Wij zijn verheugd om bij het collectief van Decorum te horen en zijn trots om vanaf vandaag het Decorum label te mogen voeren. We hopen beter bereikbaar te zijn met Decorum voor onder andere de groothandelsmarkt en bloemisten. Ook kijken we uit naar de samenwerking met de andere Decorum kwekers. Uiteindelijk krijg je binnen Decorum een kijkje in de keuken bij de beste kwekers van Nederland.''

Janity Flowers kweekt sinds 1986 jaarrond chrysanten en is op vele vlakken een vooruitstrevend bedrijf. Duurzaamheid en voorop lopen met nieuwe technieken, zoals LED en vochtbeheersing, is dan ook belangrijk voor Janity Flowers. Per jaar produceert het bedrijf 13,5 miljoen troschrysanten van 1 specifiek ras om de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden.

Naast Janity Flowers zijn Van Dijk Flowers, Van Wordragen Flowers en Kwekerij Bosbloemen de andere troschrysantenkwekers binnen Decorum.

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v