Boeketten Decorum speciaal voor vakhandel

Boeketten Decorum speciaal voor vakhandel

Samen met FlowerLab heeft Decorum vier volledige Decorum boeketten ontworpen voor de vakhandel. Afgelopen week hebben diverse exporteurs alvast een voorproefje gekregen van dit initiatief.

"Met een Monsterbus vol met verschillende boeketten als een prachtige bloemenzee en flyers onder de arm zijn afgelopen week de Decorum boeketten onder de aandacht gebracht bij diverse exporteurs. Zij reageerden stuk voor stuk zeer enthousiast op dit prachtige initiatief", aldus Decorum.

De ontworpen boeketten zijn verkrijgbaar in drie verschillende groottes, afhankelijk van de gemaakte keuze in de hoeveelheid stelen. Decorum verwacht dat de boeketten in mei beschikbaar zijn in de Decorum webshop en op Floriday bij FlowerLab.

FlowerLab is een grote partij die kant en klare boeketten aanbiedt aan exporteurs, groothandels en bloemisten in binnen- en buitenland. Met de hand gebonden, kant-en-klare boeketten wil FlowerLab de werkdruk bij de bloemist verlichten en de zogenoemde 'waste' verminderen. FlowerLab verkoopt zelf ook boeketten rechtstreeks aan de consument in Nederland.

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v