Bloemrijke garden party

Bloemrijke garden party

De acteurs India Amarteifo en Corey Mylchreest van de Netflixserie ‘Queen Charlotte – A Bridgerton Story’ schitteren op de cover van Vogue’s juninummer. De speciale editie van het modemagazine werd gelanceerd tijdens een feestelijke garden party in Amsterdam. De Nederlandse mode- en kunstwereld kwam uitgedost in de mooiste looks. En India en Corey, oftewel Queen Charlotte en King George, waren aanwezig voor een koninklijke toost. LM Flower Fashion Productions werd gevraagd om de bloemen te stylen voor deze bijzondere gelegenheid en dat in stijl van de hitserie met een catchy touch van Vogue. De bloemen werden, net zoals in de serie te zien is, uitbundig gestyled.

Op 18 mei vierde Vogue Nederland samen met Netflix een heel bijzondere Garden Party. Reden: het speciale juni-nummer, nu in de winkel, dat compleet in het teken staat van Queen Charlotte. In de tuin van Huize Frankendael in Amsterdam, verzamelde tout le monde van de Nederlandse mode- en kunstwereld zich, uitgedost in de mooiste looks. Extra speciale gasten waren de sterren uit de serie India Amarteifio en Corey Mylchreest. Geheel in stijl met de serie Queen Charlotte was de tuin van Huize Frankendael omgetoverd tot een koninklijke paleistuin. De mooiste bloemen in een
overvloed aan kleuren, gearrangeerd door LM Flower Fashion Productions, sierde de prachtige tuin. De kleuren en de soorten bloemen werden in samenwerking met de stylisten van Vogue samengesteld. In ‘pop en bright’ kleuren werden onder andere snij-hortensia’s van Hydrangeaworld kwekers, pioenrozen van My Peony Society, anthuriums van het Anthurium.info collectief, chrysanten van Zentoo en lelies van Qualily gestyled.

Bij het entree stonden tuinvazen op sokkels, zoals deze ook in de serie te zien zijn, met extravagante boeketten. In de tuin was de bar rijk gestyled met kleurrijke bloemen. DJ Arantxa draaide muziek vanuit een bloemrijke booth. De tafels werden gedecoreerd met hortensia’s in tuinvazen gestyled.

Tableau vivant
Het besloten feest was ook een viering van de Nederlandse mode. Voor de Vogue editie werden India Amarteifio en Corey Mylchreest in een wel heel bijzondere shoot gekleed door negen opkomende en gerenommeerde Nederlandse designers. De sterren van Queen Charlotte werden gekleed in designs van Tess van Zalinge, Mohammed Benchellal, Iris van Herpen, Tim Dekkers,
Anbasja Blanken, Patrick Hiemstra, Dylan Westerweel en Josephine Malcorps. Tijdens de garden party stonden verdeeld over de tuin acht tableau vivants met modellen gekleed in de designs van de ontwerpers. Deze schilderachtige taferelen werden vormgegeven door Floor Knaapen, die ook de art direction voor de shoot op zich nam.

In samenwerking met Floor werden door LM Flower Fashion Productions bloemen in de tableau vivants van Anbasja Blanken en Dylan Westerweel gestyled. LM Flower Fashion Productions dankt: Vogue Nederland, Netflix, Nimu Agency, Nieke Mulder, Manon Francis, Floor Knaapen, Bloemenexport C.Kralt, Hydrangeaworld, My Peony Society, Anthurium.info, Anthura, Zentoo Chrysanthemums, Qualily en het flower fashionable team Annelies, Djamilla en Lissa.

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v