Planten schitteren op Mode Heim Handwerk

Planten schitteren op Mode Heim Handwerk

Anthurium Info, Air So Pure en Orchidee Nederland hebben op betoverende wijze het publiek geïnspireerd tijdens Mode Heim Handwerk in Essen, Duitsland. Een indrukwekkend groenplein, ontworpen onder de creatieve regie van Romeo Sommers, bood meer dan 200 m2 aan weelderige potplanteninspiratie, fotomomenten en workshops.

Mode Heim Handwerk staat bekend als dé toonaangevende consumentenbeurs in de regio Noordrijn-Westfalen, Duitsland. Jaarlijks trekt het enthousiaste bezoekers aan door zijn gevarieerde entertainmentprogramma voor jong en oud en uitgebreide aanbod van huishoudelijke, mode- en ambachtelijke producten.

De Messe Essen was het decor voor deze bruisende beurs, waar maar liefst 400 exposanten zich presenteerden aan de meer dan 30.000 bezoekers, van donderdag 9 tot en met zondag 12 november. Een opmerkelijke blikvanger was de gezamenlijke inspanning van Anthurium Info, Air So Pure en Orchidee Nederland. Deze plantexperts bundelden hun krachten voor een indrukwekkende consumenteninstallatie, ontworpen door Romeo Sommers en mede georganiseerd door Léandra Sprenkels. Deze uniek installatie, met maar dan 200 m2 aan potplanteninspiratie, fotomomenten en workshops, trok de aandacht van de bezoekers.

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v