Mastercourse brengt toekomst sierteelt samen

Mastercourse brengt toekomst sierteelt samen

Voor de derde keer in haar bestaan zal de Jungle Talks Mastercourse Floriculture dienen als voorselectie voor de Young International Grower of the YeaR Award. Tijdens de International Grower of the Year prijsuitreiking, georganiseerd door AIPH en die plaatsvindt op dinsdagavond 23 januari op de IPM in Essen, zal één van de 15 toekomstige leiders die deelnemen aan de Mastercourse, als winnaar worden gekozen.

De tijden veranderen snel. De door Jungle Talks geïnitieerde Pro Manager Mastercourses bevestigen al jaren op rij dat ze kunnen worden beschouwd als de ultieme cursus voor deelnemers in de professionele sierteelt om hun internationale netwerk uit te breiden. Aan de andere kant is het voor de samenwerkende partners, sierteeltleveranciers en handelsbedrijven, een mooie manier om in contact te komen met toekomstige klanten en/of bestaande relaties te verdiepen.

Elke deelnemer aan de Mastercourse heeft een grondig selectieproces doorlopen, uitgevoerd door Jungle Talks. Eén van de deelnemers, Elkin Farfan, werd echter verkozen tot Colombiaanse Floricultural Future Leader 2023. Het winnen van de prijs betekende ook een gesponsord ticket voor deelname aan de Mastercourse Floriculture. Bovendien nam hij automatisch deel aan het selectieproces van de prijs Young International Grower of the Year.

Voor volgend jaar wil Jungle Talks graag meer van deze nationale prijswinnaars zien als deelnemer aan de Mastercourse Floriculture. Als je kansen ziet voor samenwerking bij het mobiliseren van jonge talenten in de mondiale sierteeltsector om de uitdagingen die voor ons liggen aan te pakken, neem dan contact op met Renee Snijders, renee@jungletalks.com of Ed Smit, ed@jungletalks.com.

(Foto: Jungle Talks Mastercourse Floriculture Januari 2023)

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v