Grenzeloze ervaring op Sion Open Edmonton

Grenzeloze ervaring op Sion Open Edmonton

Op vrijdag 29 september zal voor het allereerst het evenement ‘Sion Open Edmonton’ plaatsvinden op de locatie van Bevo Farms in Edmonton, Canada. Het event is een primeur in de samenwerking tussen Bevo Farms en Sion Young Plants en omvat onder andere een exclusieve rondleiding door de innovatieve gesloten kas van Bevo Farms. Een unieke kans voor Noord-Amerikaans Phalaenopsis kwekers om de toekomst van Phalaenopsis teelt te ontdekken.

Tijdens dit evenement krijgen Amerikaanse kwekers uitgebreid de gelegenheid om de nieuwe Phalaenopsislocatie te bekijken en het Sion Young Plants assortiment te beoordelen. In de rondleiding zal er worden stilgestaan bij de nieuwste productietechnieken van het gesloten telen. Daarnaast worden veel van Sion Young Plants variëteiten gepresenteerd, waaronder Topmodels, New Arrivals en variëteiten van de "Breeders in the spotlight".  De dag wordt afgesloten met een exclusief diner waar de gasten een adembenemende showcase van de unieke variëteiten kunnen verwachten en is er tijd om vakgenoten te ontmoeten, kennis te delen en te netwerken.
 
In mei 2022 zijn Sion Young Plants en Bevo Farms een exclusieve samenwerking aangegaan voor de vermeerdering van Phalaenopsis. Bevo Farms is een kwekerij die diverse producten produceert, waaronder bloeiende planten en diverse jonge groenteplanten. Het brengt meer dan 35 jaar ervaring met zich mee. De locatie in Edmonton is voorzien van een scala aan state-of-the-art gemakken. De kas is bijvoorbeeld volledig afgesloten, zonder ventilatieopeningen, en alle producten staan op tafels op dichte betonvloeren, waardoor een gecontroleerde lucht- en vochtkwaliteit en uitstekende hygiëne worden gegarandeerd. Ook de vermeerdering van onze planten vindt lokaal plaats, in ons Noord-Amerikaanse laboratorium. Sion Young Plants is een van de internationale top veredelaars en vermeerderaars van Phalaenopsis. Het biedt een uitgebreid assortiment en marketing- en verkoopexpertise.

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v