Cyclamen Schoneveld schitteren op Vaticaan

Cyclamen Schoneveld schitteren op Vaticaan

Afgelopen weekend stonden de Cyclamen van Schoneveld Breeding uit Wilp te schitteren in Vaticaanstad. Jongeren uit kerken over de hele wereld kwamen samen met paus Franciscus bidden tijdens de Taizé-viering. De viering was onderdeel van het grotere SAMEN-evenement. Het werd opgefleurd met prachtige planten, waaronder 4.500 Super Serie Cyclamen van Schoneveld Breeding. Geplaatst op de trappen van de Sint-Pietersbasiliek zorgden ze voor extra sfeer tijdens het gebed.

Het evenement werd afgelopen zondag uitgezonden door KRO-NCRV, de Cyclamen gaven het evenement een extra dimensie. Om de aankleding van het feest zo duurzaam mogelijk te maken schakelde de Italiaanse areamanager van Schoneveld Breeding teler Floricoltura Bonato uit de regio Rome in. Het bedrijf zorgde voor een prachtige kleurenmix van Super Serie Carino.
 
Super Serie Carino
Super Serie Carino is een mini-Cyclaam die bloeit in het herfstseizoen. De plant heeft een ronde vorm, is compact en heeft een enigszins open structuur. De sterke Carino is geschikt voor zowel binnen als buiten. Het is een veelzijdige Cyclaam die Schoneveld Breeding in maar liefst 18 kleuren beschikbaar heeft.
 
Vandaag, 2 oktober, is het Grootouderdag, in Italië bekend als Festa dei Nonni. De Cyclamen die schitterden tijdens het Taizé-feest, vinden vandaag hun weg naar duizenden Italiaanse grootouders. Zij ontvingen het bloeiende geschenk van hun kleinkinderen als dank voor de rol die zij in hun leven vervullen.

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v