Meld je aan voor de Topsector Innovation Prize

Meld je aan voor de Topsector Innovation Prize

In 2023 vindt de vijfde editie van de uitreiking van de Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen #IMPACT2025 Innovation Prize plaats. In deze jubileumeditie is het centrale thema gezondheid; speciale innovaties die bijdragen aan het gezonder eten, gezonder leven en de bijdrage van Tuinbouw & Uitgangsmaterialen aan het klimaat. Oplossingen en innovaties rondom dit thema komen in aanmerking voor de Innovation Prize.

Door deel te nemen, maak je kans op een unieke kickstart middels toegang tot een relevant netwerk van industrie experts, zichtbaarheid in de tuinbouwketen en kennis voor de opschaling van jouw idee of product. Daarnaast maak je kans op prijzen, begeleiding en trainingen ter waarde van ruim 30.000 euro.

Michiel Roelse, directeur TKI Tuinbouw & Uitgangsmaterialen: “Trots dat dit alweer de 5e editie is van de Topsector T&U Innovation Prize. Dit jaar kiezen we bewust voor een thema dat verder af staat van de productie. Het gaat er om op welke wijze we met alle mooie verse producten (bloemen, planten, groenten en fruit) nog beter kunnen bijdragen aan gezonde voeding, leefstijl en leefomgeving.” Nieuw dit jaar is de TUx: ideeën die nog niet op de markt zijn, maar in de idee/concept fase, met potentiële impact op gezondheid middels de inzet van verse producten (voeding, leefstijl en leefomgeving).

Aanmelden voor 11 september
Werk jij als startup founder aan dé innovatie die bijdraagt aan gezonder eten en gezonder leven? Of heb jij als student of professional een goed innovatief idee op het snijvlak van verse producten en gezondheid? Geef je dan nu op voor de Innovation Prize of de nieuwe TUx! Meer informatie is hier te vinden.

Eerdere winnaars
2019: Jury Award PAR+, Audience award PATS
2020: Jury Award Sigrow, Audience award Vivent SA
2021: Jury Award InsectSense, Audience award Thermeleon
2022: Jury Award Vertigo Technologies, Audience award Planthunters

Topsector Innovation Prize is een initiatief van de Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen en wordt ondersteund door Wageningen Universiteit & Research, HortiHeroes, Startlife, World Startup en KAS Magazine.

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v