Horticoop verwelkomt medewerkers Codema

Horticoop verwelkomt medewerkers Codema

Investeringscoöperatie Horticoop investeert in haar techniekbedrijf Horticoop Technical Services en verwelkomt een gedeelte van de medewerkers van het in mei failliet verklaarde Codema irrigatie & elektrotechniek uit Bergschenhoek en Venlo. Tom Zwijsen, manager Horticoop Technical Services: "Met deze personele uitbreiding halen we veel technisch specialisten binnen waarmee we zowel bestaande als nieuwe klanten kunnen bedienen. De toevoeging van Venlo aan de al bestaande vestigingen in Bleiswijk en Klazienaveen zorgt niet alleen voor een landelijke dekking, maar ook voor toegang tot de Duitse, Oostenrijkse en Zwitserse markt."

Steven van Nieuwenhuijzen, CEO van Horticoop, is enthousiast over deze aanwinst. "We ontvangen de nieuwe groep gespecialiseerde collega's met open armen en zijn blij met deze uitbreiding van onze tuinbouwtechniekactiviteiten. Dit past uitstekend in onze investeringsstrategie waarmee we willen bijdragen aan een duurzame en gezonde toekomst voor de tuinbouwsector door te investeren in bedrijven die de kennis, het netwerk en de groeimogelijkheden in de tuinbouw vergroten."

Horticoop Technical Services combineert en installeert alle technieken op het gebied van water, elektro, licht en klimaat voor de tuinbouw van morgen. Van service en onderhoud, tot het realiseren van nieuwbouwprojecten en het vervangen of optimaliseren van bestaande installaties.

Al bijna 120 jaar werkt Horticoop als coöperatie aan een gezonde toekomst voor de tuinbouw. Dit doet ze samen met de ongeveer 400 leden die allemaal een professioneel tuinbouwbedrijf exploiteren en met haar bedrijven op het gebied van licht, klimaat, techniek en substraat. De bedrijven van Horticoop, waaronder Lensli, Horticoop Technical Services, Lumiforte, Horticoop Scandinavia en Hort Americas, zijn gevestigd in binnen- en buitenland. Horticoop is sinds eind 2021 actief als investeringscoöperatie. De coöperatie wordt hiermee een platform voor investering, innovatie en ontwikkeling waarvan alle partijen profiteren: de leden, de Horticoop-bedrijven en de sector.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v