Nieuwe iPads onthuld

Nieuwe iPads onthuld

Op Goedemorgen brengen we regelmatig nieuw op techgebied onder de aandacht, zoals ontwikkelingen en nieuwe producten. Dit keer aandacht voor de nieuwste iPads die Apple afgelopen week presenteerde.

Apple gaat dit jaar het volledige aanbod van iPads vernieuwen, zo werd deze week duidelijk. Maar de nieuwe tablets liggen niet allemaal tegelijk in de winkel. Eerst komen de iPad Air en de iPad Pro aan de beurt, pas later dit jaar volgen ook de standaard iPad en iPad mini.

De nieuwe iPad Air 2024 wordt geleverd in 11- en 13-inch, heeft een snellere processor en werkt met de nieuwe Apple Pencil Pro die ook gepresenteerd werd. Deze Apple Pencil Pro is voor professionals en geeft de gebruiker meer een 'potloodervaring'. De prijsvan de iPad Air is lager dan het vorige model en ligt vanaf 15 mei in de winkels. Maar het paradepaardje is de nieuwe iPad Pro 2024, de eerste tablet die is voorzien van een OLED-display. Hij heeft een nieuwe snellere M4-chip en ziet er ook anders uit. Kies tussen 11- en 13-inch en je kunt ook kiezen voor een scherm met nanotextuur. De nieuwe iPad Pro 2024 komt ook uit op 15 mei.

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v