Gladheidsbestrijdingsplan voor alle veilinglocaties

Gladheidsbestrijdingsplan voor alle veilinglocaties

Vanaf oktober tot en met maart of wanneer de situatie erom vraagt, zorgt Royal FloraHolland voor bestrijding van gladheid door sneeuw en ijzel in Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg, zo laat de veiling weten.

"Ook dit seizoen is de gladheidbestrijding op onze terreinen in handen van Facilicom, samen met een aantal partners. Royal FloraHolland stelde samen met Facilicom een gladheidbestrijdingsplan op voor locaties in Naaldwijk, Aalsmeer en Rijnsburg. Daarin is ook een strooiroute opgenomen met de gebieden waar we zullen strooien."

Strooiroute bij gladheid
Afhankelijk van de omstandigheden kan de Bedrijfsbeveiliging de strooiroute aanpassen. Op de volgende plaatsen zal worden gestrooid:

  • Laadkuilen van Royal FloraHolland
  • Toegangen van tochtsluizen van Royal FloraHolland
  • Parkeerplaatsen en parkeerdaken van Royal FloraHolland
  • Algemene toegangen tot het gebouw
  • Fietspaden van Royal FloraHolland


"Wij adviseren huurders zelf maatregelen te treffen voor onder andere ingangen van gehuurde ruimten, trappen van gehuurde ruimten, looppaden naar ingangen of trappen van gehuurde ruimten en tussen voertuigen. Gebouweigenaren adviseren wij om zelf een plan te maken voor de bestrijding van gladheid van onder andere laadkuilen, trappen, toegangen tot gebouw."

Je kunt hiervoor gebruikmaken van de gladheidsbestrijding van Facilicom, geeft Royal FloraHolland aan. Aanvragen kan door een e-mail te sturen naar managerservices@facilicom.nl. Facilicom neemt dan contact met je op en stuurt je vervolgens een offerte op maat toe.

Sneeuwval
"De bestrijding van sneeuwval duurt langer dan een strooiroute en heeft hierom meer impact. Sneeuwschuivers bestrijden de sneeuw. Die wordt niet van het terrein afgevoerd, maar langs de kant geschoven. Hierdoor kan overlast ontstaan. Wij proberen dat uiteraard tot een minimum te beperken."

Bron: Royal FloraHolland

Deel artikelPaprika Horti Newsradio
Luister mee!

Paprika Horti Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Luister terug! Belangrijke tuinbouw podcasts!