Flower Power Party luidt slotweek Floriade in

Flower Power Party luidt slotweek Floriade in

Floriade Expo 2022 luidde op zaterdag 1 oktober de laatste week van de Expo in met een Flower Power Party. Honderden mensen kwamen verkleed in Flower Power outfit, genoten van een dagje Floriade en feestten aan het einde van de middag mee tijdens de Party in The Green House. Op 9 oktober sluit Floriade in Almere haar poorten.

Na een voorprogramma door de Alex Manuputty Hippie Revival Band, nam 100%NL radio-dj Barry Paf de feestgangers in het kascomplex The Green House mee terug in de tijd van de late sixties en early seventies. Er werd uitbundig gedanst op I'm a Believer en Like a Rolling Stone en later ook nummers als YMCA en You're the one that I want. De voetjes gingen van de vloer en bezoekers gingen op de foto bij de photobooth om zo een mooie herinnering mee naar huis te nemen.

Nog een laatste keer genieten van Floriade
Ook in de laatste week van Floriade is er nog van alles te beleven: klassieke concerten en theater, dansoptredens, een concert van R&B artiest Ruben Anthony op 7 oktober en groenshows door televisietuinman Ivo Putman op 8 oktober. Hoogtepunt is een show van Alain Clark op zaterdagmiddag 8 oktober. Met een flinke rij hits op zak als 'This Ain't Gonna Work', 'Hold On', 'Love is everywhere', 'Back in my World' en het ontroerende duet met zijn vader 'Father and Friend' is Alain dé ideale afsluiter van je bezoek aan Floriade. Dat wil je niet missen!

Bron: Goedemorgen

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v