Met Keukenhof Lentepas begint de lente pas!

Met Keukenhof Lentepas begint de lente pas!

Een lente is niet compleet zonder geregelde bezoeken aan de mooiste bloemententoonstelling van Nederland. Keukenhof heeft een aantrekkelijke mogelijkheid om optimaal van het park te genieten. De Lentepas geeft gedurende de gehele openstelling van 21 maart t/m 12 mei 2024 toegang tot alle onderdelen van het bloemenpark van 32 ha inclusief de speciale evenementen. Dat betekent ‘Keukenhof-genieten’ wanneer men wil.

Met inzet van generaties bevlogen mensen is Keukenhof in 75 jaar uitgegroeid tot een internationale attractie. Wereldwijd een begrip en belangrijk voor de sierteeltsector. Keukenhof viert in 2024 haar 75-jarig jubileum. De jubileum-evenementen, de expositie Keukenhof 75 jaar en de kunstwerken zijn de moeite waard om meerdere malen van Keukenhof te genieten. De wekelijks wisselende bloemenshows in de paviljoens zijn boeiend en de inspiratietuinen zijn verrassend en inspirerend.

Jubileum openingsshow
Op 21 maart gaat Keukenhof feestelijk open voor de bezoekers. Om 12.00 uur, 14.00 en 16.00 uur vindt de grootste openingsshow Symphony of Colours plaats op het Molenplein. Een muzikale reis door de tijd met opera-zangeres Leatitia Gerards.
 
Lentepas
Voor het aanvragen van de Lentepas 2024 kunt u het formulier van de website gebruiken www.keukenhof.nl. De Lentepas is persoonlijk en is ook bij de kassa te verkrijgen.
 
Prijzen Lentepassen 2024
Volwassenen                          € 50,-
Volwassenen incl. parkeren   € 65,-
Kinderen (4-11 jr)                   € 17,50

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v