Decorum op uitvaartevent

Decorum op uitvaartevent

Decorum was aanwezig op het VBW uitvaartevent bij veiling Plantion, een event voor bloemisten, georganiseerd door de VBW. Doel van Decorum is om de Nederlandse bloemist beter te leren kennen en (meer) bekend te maken met Decorum. Met name op het gebied van duurzaamheid.

"Veel bloemisten krijgen vragen van consumenten op gebied van duurzaamheid. Bijvoorbeeld of bloemen en planten nu nog wel zo goed zijn om te kopen. Een reactie op de uitingen van diverse media rondom de algehele sierteelt branche. Decorum kan de bloemisten echt iets bieden met het feit dat elke Decorum kweker minimaal MPS-A certificering heeft en dat elke kwekerij zoveel mogelijk doet op het gebied van duurzaamheid. Denk hierbij aan water, zonnepanelen, biologie, geothermie enz."

Zo is laurierkweker Gova van Decorum een prachtig voorbeeld, geeft Decorum aan. "Zij recyclen de laurierbladeren tot drop, zeep, papier en nog veel meer. Een verhaal waar de Nederlandse bloemisten erg enthousiast over raakten tijdens het VBW evenement."

Decorum kijkt terug op een mooi event, waar de Decorum bloemen en planten waren te zien in een aantal stijlkamers, waaronder het duurzame graf.

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v