Bezoek FlowerTrials op nieuwe locatie Boskoop

Bezoek FlowerTrials op nieuwe locatie Boskoop

Tijdens de FlowerTrials van 13-16 juni 2023 bundelen Hoko Breeding, Kolster en nieuwkomer Walter Blom Plants hun krachten op dé nieuwe FlowerTrials locatie in Boskoop. De locatie op de Rijneveld 122a leent zich perfect als lunchstop tussen Aalsmeer en Westland.

Onder de naam “Growing better together” presenteren zij hun nieuwe en bekende producten. “Door deze samenwerking faciliteren wij de uitwisseling van kennis en kunnen wij tijdens FlowerTrials gezamenlijk een breed assortiment presenteren. We hopen hiermee een inspiratiebron te zijn voor alle bezoekers”, aldus nieuwkomer Stephen Page van Walter Blom Plants.

De voorbereidingen voor FlowerTrials 2023 (13-16 juni) zijn in volle gang. De drie samenwerkende partijen kijken er naar uit om hun noviteiten aan klanten en geïnteresseerden te kunnen presenteren. Dit doen zij dit jaar samen op de nieuwe locatie bij Kolster BV in Boskoop om er een geweldig mooie editie van te maken. In de showkas zal een overvloed aan hortensia’s, snijheesters én tuinplanten in de spotlight staan. Krachtige rassen die door kleur, formaat, diversiteit en kwaliteit opvallen. Ontmoet de ontwikkelaar van onder andere Magical hydrangea: HOKO breeding. Laat je daarnaast verbazen door het brede en nieuwste assortiment tuinplanten van Walter Blom Plants en de nieuwste productontwikkeling snijheesters van Kolster BV. Ook een rondleiding door het bedrijf behoort tot één van de mogelijkheden.

Combineer je bezoek van de FlowerTrials halverwege met een lunchstop op de nieuwe locatie in Boskoop, maar meld je vooraf wel aan via flowertrials.com/nl/registration. Kijk voor meer informatie op https://www.flowertrials.com/nl

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v