LouwSon Energy lanceert Energy+ Alliance

LouwSon Energy lanceert Energy+ Alliance

Als eerste in de industrie zal specialist op het gebied van gasmotoren LouwSon Energy op HortiContact 2023 een nieuw WKK-concept lanceren – de Energy+ Alliance (E+A). Met een totaal pakket voor de gehele motoren markt WKK’s en innovatieve oplossingen voor energieopwekking zal E+A telers en eigenaren van tuinbouw bedrijven helpen om on-site warmte en energie sneller en efficiënter te genereren – plus CO2 bemesting om de groei van gewassen en planten te versnellen.

Het concept van de Energy+ Alliance is het bieden van een naadloos end-to-end WKK aanbod door zeven van de toonaangevende Europese innovatie-bedrijven op het gebied van motoren en WKK’s samen te brengen: LouwSon Energy, Gen-C, Motortech, RS Motor, Re-Power, CM Commissioning en LS Parts.  Elk bedrijf levert één cruciaal onderdeel in de WKK ketting van service tot elektronica. Door hun specialismen te combineren, kunnen klanten snel toegang krijgen tot een compleet pakket van probleemoplossing op afstand, evenals nieuwe, gereviseerde en huursets.   

Met tientallen jaren ervaring in de gassector, een gespecialiseerde R&D-divisie, en een nieuwe benadering van WWK-ondersteuning die eigenaren bevrijdt van beperkende contracten, de Energy+ Alliance de macht weer in handen van de eigenaar van de motor, zodat telers er gerust op kunnen zijn dat hun dagelijkse energieproductie constant efficiënt, effectief en voldoet aan de emissienormen.  

Samen sterker
De zeven bedrijven die deel uitmaken van de Energy+ Alliance zijn:

  • LouwSon Energy – Nederlandse leverancier van aardgas- en biogas-WKK-motoren en sets, inclusief nieuwe, gebruikte en verhuuropties van 30 kW tot 1 MW+, plus containeroplossingen voor locaties met beperkte ruimte.  Alle toonaangevende motormerken zijn verkrijgbaar, van MAN en Liebherr tot Scania en AGCO, en elke motor wordt geleverd met gratis technische ondersteuning van 12 maanden.
  • Gen-C – Digital-First UK gasmotor support company, dat de nieuwste innovaties op CHP gebied levert.  Specialisten op het gebied van open besturingen, bewaking en probleemoplossing op afstand, upgrades van motoren en op maat gemaakte, innovatieve add-ons om de prestaties te verbeteren.  Leveranciers van onderdelen voor alle grote motormerken.     
  • Motortech GmbH – Internationale ontwikkelaar en fabrikant van componenten en accessoires voor gasmotoren voor alle toonaangevende merken.  Van ontstekingssystemen en PLC’s tot brandstof systemen, de uitgebreide R&D afdeling van Motortech zorgt voor veel innovatie op WKK gebied.
  • RS Motor¬ – RS Motor, gevestigd in Spanje, is een specialist in MWM-, Guascor- en Jenbacher-motoren en biedt onderdelen en onderhoud.
  • Re-Power– Nederlands bedrijf dat gasmotoren ondersteunt, Importeur van motortech voor Nederland en Belgie. Experts op het gebied van upgrades van besturingen en motor elektronica.
  • CM Commissioning – WKK specialist voor het opstarten en in bedrijf stellen van motoren, gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, biedt ondersteuning op afstand, inclusief het zoeken naar storingen, het oplossen van problemen en het onmiddellijk opnieuw starten van motoren bij alle toonaangevende motormerken.
  • LS Parts – leverancier MAN-onderdelen, die hoogwaardige motor onderdelen levert van cilinderkoppen en zuigers tot voeringen en volledig gemonteerde short-blocks en longblocks.

Ondersteuning van de volgende generatie WKK’s  
“De Energy+ Alliance is een logische ontwikkeling van de bestaande partnerschappen tussen onze bedrijven, deze is ontstaan en gegroeid in de vijf jaar dat we al samen werken,” legt Roland Louwsma, Managing Director van LouwSon Energy en oprichter van de Energy+ Alliance uit. “Telers en eigenaren van tuinbouwbedrijven kunnen profiteren van onze gecombineerde ervaring en expertise, erop kunnen vertrouwen dat hun energieoplossing snel, slim, efficiënt en CO2-besparend zal zijn, waardoor ze hun energierekeningen kunnen verlagen, eventuele extra elektriciteit aan het net kunnen leveren en de groei van product kunnen bevorderen door warmte en CO2.”

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Paprika Horti Newsradio. Luister terug!

Paprika Horti Newsradio
Luister mee!

Paprika Horti Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v