Kidsversie Stefix...

Kidsversie Stefix...

Op 1 april verscheen er geen nieuwsbrief van Goedemorgen, maar deze grap van Steenks Service wilden we je niet onthouden. Het bedrijf liet namelijk in een persbericht weten met veel trots de Stefix Mini te lanceren: een kidseditie van haar bestaande Stefix veeg- en zuigmachines.

'Een revolutionaire uitvinding die ondernemerskinderen op een leuke manier bij het familiebedrijf betrekt!', aldus Steenk Service in het bericht.
 
"Het is geen geheim dat de glastuinbouw uit vele familiebedrijven bestaat waar het kwekersvak van generatie op generatie wordt doorgegeven. Tuinderskinderen zijn van jong af aan betrokken bij het bedrijf en helpen na schooltijd graag een handje mee. Dat wordt vanaf nu nog leuker, want met deze eigen ontworpen innovatie van Steenks Service kunnen kinderen makkelijk én veilig meewerken in het familiebedrijf."

Steenks Service liet weten de Stefix Mini niet alleen te lanceren voor de glastuinbouw, deze zuig- en veegmachine is namelijk geschikt voor ondernemerskinderen uit ieder vakgebied. De innovatie is te gebruiken voor tuinbouwbedrijven, productiebedrijven, fabriekshallen, garages, tuincentra en distributiecentra. "Ondernemers kunnen hun kinderen veilig toevertrouwen aan deze nieuwe machine. De machine voldoet namelijk aan alle veiligheidseisen die gesteld zijn volgens de norm 20240401. Na de introductie van de Stefix Mini veegmachine, onderzoekt Steenk Service de mogelijkheden voor een Stefix Mini schrobmachine. De Stefix machines werken namelijk het efficiëntst in een duo, zowel de kids- als volwassen versie."

Steenks Service laat in een reactie op de grap weten te moeten bekennen dat het inderdaad om een 1-aprilgrap ging. "Echter hebben we zoveel positieve reacties ontvangen vanuit diverse sectoren, dat we de mogelijkheden voor een échte Stefix Mini zullen onderzoeken."

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v