'Goed geluisterd naar opbouwende kritiek'

'Goed geluisterd naar opbouwende kritiek'

Stap voor stap werkt Royal FloraHolland aan de verduurzaming van logistieke middelen in de keten. De deelname aan Euro Plant Tray, een initiatief voor de introductie van een meermalig te gebruiken plantentrayserie, hoort daar ook bij. Hoe kijken kwekers tegen dit initiatief aan? In de reeks ‘Euro Plant Tray vanuit kwekersperspectief’ laat de veiling kwekers aan het woord, met deze keer Geurt Stellaard van Bromelia Specialist.

Bromelia Specialist in De Kwakel is zo’n 14 jaar geleden opgericht en is ontstaan uit een samenwerking tussen Bunnik Bromelia en LKP Plants, vertelt directeur Geurt Stellaard. “Samen konden we een completer pakket aanbieden. De soorten die beide bedrijven voeren vullen elkaar mooi aan. We kunnen nu ieder seizoen iets aparts leveren, in plaats van jaarrond een gemengde doos. We hebben vijf productielocaties waar we op 240.000 m2 zo’n 10 miljoen Bromelia’s per jaar produceren.”

Tegenover Euro Plant Tray heeft Geurt een positief-kritische houding. “Laat ik voorop stellen dat ik het idee van een meermalige plantentray van harte ondersteun. Het is goed om te kijken waar wij als keten kunnen verduurzamen als het gaat om logistieke middelen. De mening van een heel aantal kwekers is uitgebreid meegenomen bij dit project en dat is een goede zaak. Er wordt goed geluisterd naar opbouwende kritiek.”

Lees hier verder

Bron: Royal FloraHolland

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v