Cursus category management

Cursus category management

Nu er tijdens de beursweek weer allerlei gesprekken met (potentiele) accounts zijn geweest is het wellicht tijd om meer van category management af te weten. Een training kan hiertoe uitkomst bieden.

Tegenwoordig vraagt de category manager van een retailer (supermarkt, tuincentrum, bouwmarkt of andere grootschalig inkopende organisatie om een 'op maat' oplossing en wil graag direct contact met de bron en relevante innovaties.

Tijdens een cursus van Floweracademy.nl wordt in 5 lessen intensief aan de slag gegaan met category management. Met als doel te komen tot een tailormade en innovatief oplossing om gezamenlijk de category te laten groeien. Tijdens de training wordt stap voor stap gewerkt aan een eigen case voor een eigen account. Dankzij de praktische handvaten tijdens de training ontwikkelen de deelnemers zich tot een gespecialiseerde product adviseur voor de category manager. De cursus start op maandag 15 november van 14.00 tot 18.00 uur in Aalsmeer.

Data van de cursus zijn 15, 22 en 29 november en 6 en 13 december. Tijdens de laatste les presenteren de deelnemers hun plan waar gedurende de cursus aan gewerkt wordt. Deze cursus van de Floweracademy.nl wordt gegeven door twee zeer ervaren trainers uit de praktijk: Lucas Jansen en Miranda Bakker. Zij zijn gespecialiseerd in retail & category management en educatie en hebben ruime ervaring in de sector.

Meer informatie over inhoud, kosten en subsidiemogelijkheden via Colland zijn hier te vinden. Aanmelden kan eenvoudig via de website of door een email te sturen naar lucasjansen@floweracademy.nl

Bron: Goedemorgen

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v