Nieuwe website én duurzaam etiket

Nieuwe website én duurzaam etiket

Aan de start van het Campanula seizoen heeft Addenda telersvereniging een gloednieuwe consumenten en business website gelanceerd. De nieuwe website bevat veel inspiratie voor consumenten zoals blogs en DIY video's. Naast de nieuwe website zijn dit seizoen ook de Campanula etiketten vernieuwd. Addenda is voortdurend bezig haar milieu impact te minimaliseren en heeft met deze nieuwe labels een materiaalbesparing van 40% gerealiseerd ten opzichte van het vorige label.

Met trots presenteert Addenda een frisse nieuwe website die het merk Addenda vertegenwoordigd. Sinds 1 maart 2023 is de nieuwe website officieel in de lucht. De website is opgesplitst in een consumenten en een business omgeving. De consumenten omgeving bevat veel inspirerende content zoals blogs, Do It Yourself video's en verzorgingstips. Op de business omgeving kunnen klanten terecht voor het laatste nieuws over events en noviteiten, sales ondersteuning zoals tips & tricks voor tuincentra en retailers, aanvragen van POS materialen, online catalogus en de Addenda Media Library.

Verduurzamingsslag
Tegelijkertijd met de livegang van de nieuwe website, lanceert Addenda duurzame Campanula etiketten in een nieuwe uitstraling. Om de impact te verminderen is een materiaalbesparing van 40% gerealiseerd ten opzichte van het vorige etiket door de etiketten enkelzijdig te maken. De Addenda® etiketten worden geproduceerd van 100% biologisch afbreekbaar materiaal en gemonteerd aan een duurzaam bamboestokje. De verwerking (etiketten monteren aan een bamboestokje) en verpakkingswerkzaamheden laat Addenda in samenwerking met Floramedia uitvoeren door een sociale werkplaats. Daarmee probeert Addenda ook een steentje bij te dragen aan sociaal verantwoord ondernemen.

De nieuwe Campanula etiketten zijn voorzien van een QR-code welke verwijzen naar de nieuwe website met verzorgingstips in vier talen. Hierdoor wordt de consument internationaal beter ondersteunt met de juiste product- en verzorgingsinformatie over Campanula. In het kader van duurzaamheid zullen de kwekers van Addenda de oude labels uit voorraad eerst gebruiken. De vernieuwde Campanula etiketten kun je omstreeks april in het tuincentrum schap bewonderen!

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v