BBB op Huishoudbeurs

BBB op Huishoudbeurs

De landelijk bekende Huishoudbeurs in de Amsterdamse RAI gebouwen is, na 3 jaar afwezigheid, weer van start gegaan. De BoerBurgerBeweging spreekt al tijdens de beurs van een groot succes, om juist dáár acte de présence te geven. Het is een prima manier om aan het grote publiek uit te leggen wat er werkelijk aan de hand is op het platteland en waar BBB voor staat.

De BBB-organisatie kan zich niet beklagen over gebrek aan aandacht, integendeel. Zowel de BBB standbemensing, samengesteld uit BBB’ers uit het hele land, en bezoekersaantallen komen in grote getalen op. Wat een leuke en interessante gesprekken’ en ‘o zo had ik het nog niet bekeken’ zijn de reacties regelmatig te horen zijn op de stand. BBB voegt hiermee de daad bij het woord om zelf ook energie te steken om het platteland en de ‘steden’ dichter bij elkaar te brengen.Het werd helemaal een gekkenhuis toen BBB Tweede Kamerlid Caroline van der Plas afgelopen zaterdagmiddag onverwachts een kijkje kwam nemen. Vrijwel direct nadat Caroline op de BBB-stand arriveerde vormde zich een forse rij van enthousiastelingen die met Caroline op de foto wilde. De rij verdween pas toen Caroline de stand verlaten had.
 
Op de stand zijn tulpen te zien in verschillende groeistadia. Hierdoor kreeg de bezoeker een beeld van wat er achter zo’n bosje tulpen schuilgaat voordat ie op bijvoorbeeld een Amsterdamse vaas staat. Vanuit de sector wordt deze educatieve actie van harte ondersteunt. De volgende beurs die BBB aandoet is de LenteTuin in Breezand die van 1-5 maart wordt georganiseerd. Ook daar zullen naast veel agrariërs ook veel reguliere consumenten de beurs bezoeken vanwege zijn prachtige bloemenshow. BBB is er klaar voor om een BBB-gesprek te hebben.

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v