Nieuwe bindmachine voegt vloeibare voeding toe

Nieuwe bindmachine voegt vloeibare voeding toe

Tessa Klaver en Björn Bierman van Bercomex waren vanochtend te gast in de studio van Paprika Horti Newsradio. Zij vertelden meer over de nieuwe Chrymo Liquid Bindmachine die in samenwerking met Chrysal werd ontwikkeld. De machine voegt automatisch zakjes met vloeibaar snijbloemenvoedsel toe tijdens het binden van boeketten. En dat levert een flinke arbeidsbesparing op, zo liet Klaver en Bierman in de uitzending weten.

Het was wel al mogelijk om poederzakjes automatisch aan boeketten toe te voegen, maar vloeibaar snijbloemenvoedsel moest tot nu toe altijd met de hand worden toegevoegd. En dat terwijl juist die zakjes de voorkeur heeft van retailers en consumenten. Bercomex en Chrysal International ontwikkelden daarom een geautomatiseerde oplossing die tijd en dus ook geld bespaart. De binder kan tot 4.000 zakjes per uur toevoegen en kan worden geïntegreerd in een volautomatisch inhoesproces.

Live in de uitzending op Paprika Horti Newsradio vertelden Klaven en Bierman hoe de machine tot stand is gekomen en wat de voordelen van de Chrymo Liquid Bindmachine zijn, los van de besparing in arbeid. Heb je de uitzending gemist? Luister deze dan later terug via goedemorgen.podbean.com.

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v