Doet jouw bedrijf mee aan Vlog uit de Kas 2024?

Doet jouw bedrijf mee aan Vlog uit de Kas 2024?

Deze zomer gaat Daan weer langs bij verschillende bedrijven in de glastuinbouw waar hij vlogs maakt over het werk van scholieren, stagairs en young professionals in en om de kassen. Wat maakt een bijbaan in de glastuinbouw nou zo leuk, welke kansen biedt de sector aan jongeren en hoe maak je er carrière?

Daan deed mee aan Vlog uit de Kas seizoen 4 en maakte vorige zomer al een leuke, interessante reeks video’s. Dit jaar neemt Daan de kijkers mee in een werkdag van jongeren in de glastuinbouw. Wat zijn de dagelijkse taken? Hoe begint de werkdag? En wat zijn de verantwoordelijkheden? Daarnaast staat hij voor verschillende uitdagingen: hoe snij je nu precies een tros tomaten af, hoe worden de planten beschermd tegen ziekten en plagen en wat doen drones in kassen?

Doe je mee?
Dus, heb je een scholier, stagiair of young professional op jouw bedrijf werkzaam die het leuk vindt om Daan een dag mee te nemen in het werk en over het bedrijf rond te leiden? En vind jij of een collega het daarnaast leuk om te vertellen over iets bijzonders op je bedrijf? Laat het dan weten aan Amy van der Lei, e-mail avanderlei@glastuinbouwnederland.nl, tel. 06-20214474. De zomer nadert al snel, dus laat het weten vóór 7 juni.

Bron: Glastuinbouw Nederland

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v