Actueel overzicht projecten van Kennis in je Kas

Actueel overzicht projecten van Kennis in je Kas

Kennis in je Kas, kortweg KijK, betreft de sectorbrede financiering van het gewasoverstijgend onderzoek voor de drie innovatieprogramma's: Kas als Energiebron, Glastuinbouw Waterproof en Het Nieuwe Doen in Plantgezondheid. Het doel, de beschrijving en de resultaten van de diverse projecten zijn te vinden op de websites van Kennis in je Kas (energie), Glastuinbouw Waterproof (water) en Glastuinbouw Nederland (plantgezondheid). Het overzichtsdocument van alle projecten op de website van Kennis in je Kas, dat vorig jaar is opgesteld op verzoek van de Programmaraad van KijK, is nu geactualiseerd tot en met het eerste kwartaal van 2022, zo meldt Glastuinbouw Nederland.

Bekijk het overzicht van projecten hier. Het betreft het overzicht van de projectjaren 2019, 2020 en 2021 en van het eerste kwartaal van 2022. Het is de bedoeling dat er na elke bijeenkomst van de programmaraad van Kennis in je Kas een update wordt gemaakt. Op die manier loopt het overzicht parallel met de beschrijvingen van de door KijK gefinancierde onderzoeksprojecten.

Makkelijk en overzichtelijk
In samenwerking met de verantwoordelijke programmamanagers is het document samengesteld. Per onderzoeksprogramma wordt van alle lopende en reeds afgeronde projecten de stand van zaken weergegeven. Vanuit de inhoudsopgave is het mogelijk om direct naar het gezochte onderzoek te 'springen'. Het projectnummer onderaan elke beschrijving bevat tevens een rechtstreekse link naar de projectpagina van het onderzoek. Dit overzichtsdocument maakt het eenvoudiger om een totaalbeeld te krijgen van de lopende projecten die (deels) vanuit Kennis in je Kas worden gefinancierd, of om snel de status van een specifiek onderzoeksproject te kunnen bekijken.

Bron: Glastuinbouw Nederland

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v